Caroline van der Post

Referenties

 

Referenties coaching

Caroline is een hele goede coach. Slim, empathisch en vrij van oordeel. De gesprekken met haar waren zeer waardevol. Zij gaven mij een helder inzicht in mijn talent en in de waarde van mijn werkervaring en verworven kennis. Met haar sessies en opdrachten gaf zij meer durf en vertrouwen in de toekomst. Dit heeft mij enorm geholpen bij het maken van de stap om voor mijzelf te beginnen.
Pien Niehe - Communicatieadviseur

Als je wilt werken vanuit je talent moet je naar Caroline gaan. Je ontdekt je talent en krijgt opdrachten die bij jou passen waarmee je je loopbaanpad kunt veranderen. De opdrachten zijn associatief, ze maken je gedachten vrij EN geven je richting. Caroline coacht creatief en scherp. Ze is positief maar je moet wel zelf aan de bak natuurlijk!
Paula - Redacteur

Zowel mijn talent als mijn patronen werden belicht tijdens de sessies, een balans die ik als heel prettig heb ervaren. Het coach traject heeft me richting gegeven, meer zelfvertrouwen, rust en een voller leven met de focus op wat ik wil en wat ik nodig heb. Caroline is scherp, liefdevol en inspirerend. Ze raakt de juiste snaren.
Marije - Sociaal ondernemer

Door de sessies heb ik meer inzicht in mijn eigen handelen en hoe anderen daarop reageren. Caroline is een coach die goed luistert en je een spiegel voorhoudt. Het is niet altijd leuk om in die spiegel te kijken, maar wel erg leerzaam ;-)
Esther - Ondernemer in online marketing

Een persoonlijke en ervaringsgerichte aanpak, die nuchter en
concreet is en op een zachte manier een spiegel voorhoudt. De coaching heeft mij inzicht gegeven in mijn talent en mijn sterke kanten. Ik kan ze bewuster inzetten en dat geeft eigenheid in mijn werk. En ook zelfvertrouwen en eigenwaarde. Ik ben minder afhankelijk van de verwachtingen van anderen omdat ik nu een eigen benadering heb.
Francien - Beleidsmedewerker bij de Rijksoverheid

Een goede sparringpartner, empatisch, ervaren en constructief. Ik ben door het gesprek op andere ideeën gebracht voor mijn nieuwe concept.
Angela Pagonidis - Eigenaar OPBLOEIEN

Ik ervaar Caroline als een scherpe vragensteller, slim en creatief die zonder te veroordelen, mij in beweging zet. Ik zou haar aan bevelen aan mensen die vast zitten in hun denken/patronen. En die oordelen over zichzelf hebben. Caroline heeft mij aangezet tot het zien van nieuwe mogelijkheden.
Wilfried Sluys - Praktijk voor Gestalttherapie en Relatietherapie

Door de coaching ben ik gaan inzien wat mijn kracht is, en vooral hoe het is om die kracht ook (of juist) in te zetten op kantoor. Het was echt een heel mooi traject. Ik raad het mensen aan die even niet goed weten hoe ze verder moeten in hun carrière. Caroline kan heel goed helpen bij het vinden van je innerlijke schat - die op waarde schatten, oppoetsen en in de wereld zetten.
Amis Boersma - Initiator Meer Lieve Brieven

Het Schatgraversgesprek was verhelderend, prikkelend, inspirerend en soms confronterend. Het heeft mij geholpen om andere mensen te betrekken bij mijn droom om het universitair onderwijs holistischer te maken.
Letje Lips - Director of International Affairs at University of Amsterdam

Caroline is toegewijd, betrokken en weet waar ze het over heeft. Haar begeleiding heeft me geholpen mijn schroom om hulp te vragen te overwinnen. Initiatiefrijk en waardevolle tips.
Avelien Jansen - Eigenaar De Levensgenieter

Help! Keuzestress. Door een gesprek kwam ik dichterbij de kern en durfde ik los te laten. Soms heb je net een zetje nodig en Caroline is in staat je in een korte tijd dat vertrouwen te geven.
Petra - Coach

Lees meer over Coaching

 

Referenties trainingen, workshops en events

‘Een dijk van een bijeenkomst’ – ‘Inspirerende dagen waarop goed is gewerkt. Een geslaagde meeting: ongedwongen, relaxed en een goed inhoudelijk resultaat.’ Deelnemers 24uurs meeting Platform Waterkeringbeheer, i.s.m. IJsbreker Producties

'Het leukste netwerk event ooit!', 'Het was top', 'Zoveel inspiratie én lekker concreet'
Deelnemers eerste Pulsar Werkinspiratie event

‘Stimulerend om collega’s van verschillende afdelingen te ontmoeten.’ – ‘Ik begrijp beter hoe ik social media werkmatig kan inzetten.’ - ‘Complimenten voor deze innoverende dag!’
Deelnemers SocialbOOST – Clusterbijeenkomst Zichtbaar werken Cluster SRB Stadsdeel Oost Amsterdam

'Zeer goed georganiseerde visiebijeenkomst, afwisselende opzet zorgde voor dynamiek, inspiratie en interactie' - 'Geslaagde dag vol positieve energie!'
Deelnemers Waterwerk2020 - Toekomstvisiedag Unie van Waterschappen

Lees meer over Training

 

Referenties advies

Caroline heeft mij gecoacht bij het schrijven van mijn boek Uitzonderlijk Talent. Zij heeft eerst met mij de hoofdstructuur opgezet. Hoewel ik normaal een heel gestructureerd persoon ben, werkt dat niet bij mijn eigen boek. Daar had ik echt Caroline voor nodig. Haar tweede belangrijke bijdrage was het aangeven in de tekst waar de balans in toon niet goed was. Welke casussen zijn net te heftig voor de lezer? Welke onderdelen hebben toelichting nodig of een voorbeeld? Hoe schrijf je authentiek over jezelf? Caroline heeft niets opgedrongen zodat ik mijn eigen unieke schrijfstijl kon behouden.
Frans Corten - Eigenaar Werk en Waarde

Mensen en/of organisaties die op zoek zijn naar externe denkkracht om hun eigen roest weg te poetsen of behoefte hebben aan een tijdelijke ploeggenoot om innovaties te stimuleren, raad ik zeker aan om Caroline te bellen. Haar inbreng brengt creativiteit, out of the box idee
ën en moedigt anders denken aan.
Monique van Doorn - Directeur Verder door anders doen (VDAD)

Ik benaderde Caroline om te sparren over een nieuwe productnaam. Zij is geïnteresseerd, doortastend, scherp maar ook grappig. Ik ging met inzichten over mijzelf weg die een schot in de roos waren. En de bevestiging dat het goed is om mijn onderscheidende kracht in te zetten en als USP te gaan gebruiken. Dit alles heeft geleid tot een sterke naam voor mijn aanbod! 
Cecil Bulo - Eigenaar BULO Interim & Advies

Caroline heeft voor GroupM een 2-tal strategische opdrachten gedaan. Ik was onder de indruk van de wijze waarop zij creativiteit en structuur naadloos wist te laten aansluiten op elkaar zodat het resultaat zowel verrassend als compleet was. De samenwerking was een feestje: gefocust op het resultaat, met kennis en kunde én een behoorlijke dosis aan drive en humor.
Sylvie van Roozendaal - COO GroupM Netherlands

Een deskundige teamspeler die scherpte brengt. Caroline stelt de juiste vragen en spiegelt op een plezierige en constructieve manier. Hierdoor wordt de kern van een vraag/oplossing beter zichtbaar. En in begrijpelijk Nederlands omgezet.
Arjan Nienhuis - Eigenaar Nienhuis Landschapsarchitectuur en ontwikkelaar Dwaalroutes

Caroline heeft het manuscript van mijn boek verbeterd, subtiel en doeltreffend tegelijk. Haar vragen waren scherp en zetten mij aan het denken. Ik zou je haar zeker aanbevelen als je iemand zoekt om je werk naar een hoger niveau te trekken, terwijl je zelf aan het roer blijft.
Anke Tusveld - Professional Leadership Trainer and Career Coach

Lees meer over Advies