Caroline van der Post

Wat mij beweegt

CarolinevanderPost

Ik ben benieuwd naar wat mensen beweegt, of juist tegenhoudt. Deze nieuwsgierigheid heb ik ruim 15 jaar ingezet als marketing en communicatie consultant in het bedrijfsleven en bij de overheid. En sinds 9 jaar als zelfstandig ondernemer.

Mijn overtuiging is dat elk mens in principe zijn potentieel volledig wil inzetten, wil floreren. Mensen in hun waarde versterken is mijn drijfveer. Zodat je helemaal op je plek kunt zijn in je werk.

Alle foto’s in de linkerbalk zijn door mijzelf gemaakt. Momenten die mijzelf inspireren, de eenvoudige schoonheid van het dagelijks leven leg ik graag vast; ik wens je een rijke blik!

Opleiding en achtergrond

Na een marketingcommunicatie achtergrond heb ik de Pulsar Academie voor Veranderkundige en de opleiding Transformationeel Coachen gevolgd. Ook ben ik opgeleid als Socratisch gespreksleider en in Voice Dialogue en Psychodrama voor coaches. Ik ben gecertificeerd Management Drives trainer, in het bezit van Lean Green Belt en aangesloten bij de NOBCO, de Nederlandse Orde van Beroepscoaches.

Ga naar Aanbod