Caroline van der Post

Op reis met je leervraag

Zin om te leren in 2020? - Extra groep start 5 februari

Al jaren werk ik met leervragen, voor mijzelf en voor coachees. Een leervraag of leerthema is een bijzonder soort vraag; het is een vraag die leeft in je hart. Een andere dynamiek dus dan een verbeterpunt van buitenaf. Deze vraag is zelfgekozen, je voelt dat jij er nu aan toe bent om op dit specifieke vlak te leren.

Met verschillende mensen ga ik ook in 2020 een leervraag traject in.
En er is ruimte voor een EXTRA groep begin februari. Benieuwd? Lees hier meer over de inhoud en meld je (snel) aan als je mee wil doen - welkom!

Hoe werkt een leervraag?

Een leervraag formuleer je over een langere periode, in dit geval voor een jaar. Hierdoor word je als een 'radar' op het onderwerp; het maakt je ontvankelijk voor ingevingen, voor een uitspraak die iemand doet, voor een tekst die je met andere ogen leest. De gebeurtenissen van alledag zijn niet meer allesbepalend, maar materiaal voor je leervraag. Het maakt je leren actief, helpt je koers te houden en vergroot je reflectievermogen en zelfbewustzijn.

Wat houdt het traject in?

In de startsessie op woensdag 5 februari zet je je leervraag in, en maak je een collage (vision board) voor het komende jaar. Medio december is de oogstsessie waarin je de opbrengst van je leervraag bepaalt. Gedurende het jaar ontvang je 6 maal een mailbericht met inspiratie en oefeningen om met je leervraag te werken.

Praktisch


  • Startsessie van 2,5 uur op woensdag 5 februari
  • Oogstsessie medio december
  • Tussentijds 6 inspiratieberichten en oefeningen
  • Locatie: Amsterdam
  • De kosten voor het geheel bedragen € 295, - (exclusief BTW voor zakelijke deelnemers, inclusief BTW voor particulieren.

Meld je nu aan - Het traject start op 5 februari

Lijkt dit je iets? Meld je NU aan: er is nog ruimte voor maximaal 2 personen in de kleine groep die start op 5 februari, Meld je hier aan. Je kunt natuurlijk ook bellen (06 41786 046) of mailen als je vragen hebt.

Referenties

Aanrader! Om bewuste en onbewuste keuzes gewaar te worden en zingeving in je leven toe te voegen.
Nienke Douma - Teamcoach en loopbaanadviseur
Terug naar Coaching