Caroline van der Post

Inspiratie en Blikverrijkers

Latifa Inspiratiekaarten - 49 fotokaarten in een houten box

Stacks Image 356

De schoonheid ligt voor je voeten. Ik ervaar dat letterlijk als mijn oog ergens op valt. Uit deze momenten zijn de Latifa Inspiratiekaarten ontstaan: een set van 49 fotokaarten in een handgemaakte houten box. Een blikverrijker en inspiratiebron in workshops, trainingen en gesprekken. Je kunt de Latifa inspiratiekaarten bestellen via mijn Etsy webshop Blikverrijkers.

Je vindt ze ook bij Podiumwinkel TOON en Boekhandel Van Pampus in Amsterdam, bij Tara Boeddha in Amersfoort, Ananda in Haarlem, Pleiade in Tilburg.

Blikverrijkers: bamboe fotoblokken en fine art fotoprints

Stacks Image 343
Mijn foto’s zijn ook verkrijgbaar als bamboe fotoblok en fine art fotoprints. Je vindt ze bij podiumwinkel TOON in Amsterdam en in mijn Etsy webshop Blikverrijkers.

Handboek voor Tijd en Handboek voor Talent

Stacks Image 361
Een boekenserie over talent en tijd, voor iedereen die het beste van zichzelf wil geven in zijn werk. Geschreven en geïllustreerd door Jan de Dreu en Kees Gabriëls. Vol inspiratie, inzicht en concrete handvatten voor in de praktijk. Kwalitatief uitgegeven met een extra omslag en een leeslintje, een mooi (relatie)geschenk. Te koop voor € 14,95 per stuk in elke boekhandel en via www.handboekvoortalent.nl.