Caroline van der Post

Helderheid en nieuwe ideeën

Advies

Ik breng je op nieuwe ideeën en structureer. Dit is de kern van mijn marketing en communicatie advies. Vanuit heldere vragen en een andere manier van kijken komt in beeld wat de essentie is, waarop klanten aanhaken. En hoe deze te vertalen is naar concreet handelen in de praktijk. In positionering van producten of diensten, in gedrag en in communicatie.

De toegevoegde waarde van een organisatie of merk is gebaseerd op de relevantie die klanten ervaren; de blik vanuit de afnemer is dan ook leidend in mijn werk.

De vormen en situaties waarin ik advies geef zijn divers. Dit varieert van focusgesprekken met ondernemers, waarin ik als creatieve sparringpartner fungeer, tot projectmatige inzet voor marketing- en communicatievraagstukken. Ik heb een brede ervaring, zowel in profit als non-profit omgevingen.

Een van mijn projecten is de boekenserie Handboek voor Talent en Handboek voor Tijd, waarvan ik uitgever ben. Twee opgewekte boeken, door Jan de Dreu en Kees Gabriëls, voor iedereen die het beste van zichzelf wil geven in zijn werk.

Een aantal opdrachtgevers:

Mindshare - MIS-S - CBR - GroupM - Dokters van de Wereld - VDAD Verder door anders doen - Natuurmonumenten - IJsbreker Producties - MEC - Dienst Publiek en Communicatie - UnityOne - Pulsar Inspireert - Het Talentbedrijf - De Welldaad - Winkwaves - BULO Interim & Advies - Gemeente Amsterdam - ABN AMRO - Comitė 4 en 5 mei - Stichting In mijn Buurt

Referenties

Aan te bevelen als je iemand zoekt die je werk naar een hoger niveau tilt, terwijl je zelf aan het roer blijft.
Anke Tusveld, Professional Leadership Trainer and Career Coach
Mensen en/of organisaties die op zoek zijn naar externe denkkracht om hun eigen roest weg te poetsen of behoefte hebben aan een tijdelijke ploeggenoot om innovaties te stimuleren, raad ik zeker aan om Caroline te bellen. Haar inbreng brengt creativiteit, out of the box ideeën en moedigt anders denken aan.
Monique van Doorn - Directeur Verder door anders doen (VDAD)

Lees hier meer referenties

Meer weten of een afspraak maken?

Benieuwd of ik iets voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact op, ik hoor graag van je.